Invitasjon til foredrag med helsesykepleier

Hva : Invitasjon
Til Hvem : til ALLE foreldre med barn på Nyskolen barnetrinn
Hva skjer : Nyskolens helsesykepleier Ingrid presenterer/informerer
Når : førstkommende tirsdag, 14 Jan. 2020 – kl 18.00
Hvor : Nyskolen – Ringen

Filosof Karl Popper skriver – Alt liv er problemløsing – og heldigvis er vi samlet rundt en skole som gjør akkurat dette – løser sammen med oss de store og mindre problemer som livet inneholder.
Og en virkelig viktig del i denne prosessen er alt rundt fysisk og mental helse, eller hvordan skaffe de beste mulige forutsetninger til dette.
Og her får vi hjelp fra vår helsesykepleier på Nyskolen – Ingrid.
FAU Nyskolen og Ingrid vil derfor be alle foreldre komme til en liten presentasjon; Ingrid skal fortelle om hva hun gjør, hva hun anbefaler, hva hun vet kan hjelpe i daglig livet til å hjelpe og støtte våre barn.
Vi er også åpne for spørsmål og ting dere eventuelt har lyst å høre mer om.

Viktige og populære tema er selvfølgelig :
Søvn og konsekvens av for lite søvn
Mat og valg av god mat
Aktivitet og friluft
Skjermtid og gaming

Åpen for forslag fra dere –
sende gjerne en mail til: fau@nionett.no

Vi håper mange av dere vil benytte anledningen og møte Ingrid, og bidra med et godt oppmøte.

Hvis vi får tilbake melding om mulig deltakelse med barna kan vi evt. organisere barnepass fra SFO – men dette må vi gjerne vite til senest fredag.

Håper vi sees,

FAU Nyskolen