Spesialpedagog med stort hjerte, nysgjerrighet, humor og gode fagkunnskaper

Nyskolen søker etter en spesialpedagog som har lyst til å jobbe med fine, morsomme, vennlige, krevende og kule elever på 4. – 7. trinn for å gi dem den ekstra støtten de trenger i skolehverdagen. Det er både undervisning i hel klasse, liten gruppe og noe en til en, men nøyaktig hvordan vi organiserer dette, kommer an på hva du har med deg inn i jobben av kompetanse og interesse og hvordan det best passer sammen med det vi gjør fra før.

Selv om vi i hovedsak ser etter en spesialpedagog, så er det også strålende med en lærer som har etterutdanning og/eller erfaring med spesialpedagogisk arbeid.

Den vi søker har kjennskap til og erfaring med pedagogiske rapporter, individuelle opplæringsplaner og kartlegging av lærevansker, samt ferdigheter innen et bredt spekter av spesialpedagogiske metoder. Dessuten er det viktig å ha et stort hjerte som banker for tilrettelegging og tilpasning, trivsel og ivaretakelse. Skolen har en spesialpedagogisk rådgiver som koordinerer og veileder, og spesialpedagogene inngår i et team med henne, samtidig som mye av arbeidet krever tett samarbeid med både lærere og assistenter.

Nyskolen i Oslo er et hyggelig og hektisk sted, et sted der du kan bruke mange sider av deg selv, lære noe nytt hver dag og i stor grad være med på å utforme arbeidet som gjøres. Som en viktig del av lærerkollegiet er du også med på å videreutvikle Norges eneste Nyskole, som du kan lese mer om på nettsidene våre nyskolen.no.

Nyskolen har gunstig arbeidstidsavtale, OTP i Statens pensjonskasse og personlig helseforsikring til alle sine ansatte. Lønn etter avtale og i henhold til kvalifikasjoner.

Søknadsfrist 6. desember 2019. Oppstart etter avtale, men gjerne så snart som mulig.

Søknad med CV sendes til sunniva.sandanger@nionett.no

Andre stillinger

Det er for tiden ingen andre ledige stilinger ved Nyskolen, men send gjerne en åpen søknad til oss dersom du er interessert i å jobbe eller være vikar på Nyskolen dersom det skulle bli mulighet for det.

post@nionett.no